Leírás és Paraméterek
Az ételek előkészítése sokkal könnyebben megy, ha megfelelő eszközöket használ. Konyhai munkákhoz, igényeinek megfelelően válassza a rozsdamentes acél Tramontina Affilata hámozókést 8 cm pengehosszal, és meglátja, milyen gyorsan elkészül majd a kevésbé szeretett feladatokkal is az éles pengének és ergonomikus kialakításnak köszönhetően!
Késem, késem, mondd meg nékem…
A kések az ételkészítés nélkülözhetetlen eszközei, akár húsok, halak, zöldségek vagy gyümölcsök hámozásáról és vágásáról, akár kenyér szeleteléséről van szó.
Az Ön igényeinek megfelelő kés megtalálása nem feltétlenül egyszerű, ugyanis alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie a konyhában használt különböző típusú késekről. Segítünk Önnek eligazodni, összeállítottunk egy listát az alapvető típusokról, azok felhasználásáról. Akár hobbi, akár profi szakács, tudnia kell, hogy a különböző késeknek más-más funkciója van, és aszerint illik használni.
A szakácskések vagy a penge felületén bemélyedéssel kialakított Santoku kések a legalapvetőbb típusok közé tartoznak, egyenes éllel, hosszú, széles pengével rendelkeznek, és tökéletes eszközök a zöldségek, gyümölcsök, húsok darabolására. A hosszú, fogazott pengéjű kenyérvágó kések összetéveszthetetlenek, és péksütemények szeletelésére alkalmasak. Az ívelt, félhold alakú pengével rendelkező aprítókések zöldségek aprításához valók, míg a filézőkések a halak szeleteléséhez.
Tramontina Affilata hámozókés (8 cm)
A rozsdamentes, műanyag nyéllel rendelkező Tramontina Affilata hámozókés univerzális kés zöldség-, gyümölcsvágásra, hámozásra, aprításra, kockázásra. Merev, rövid és enyhén ívelt pengével rendelkezik. Éles éle lehetővé teszi, hogy a kemény héjakat is könnyen átvágja.
Vásároljon Tramontina Affilata hámozókést a konyhai munkák megkönnyítésére!
Szín | Fekete |