Leírás és Paraméterek
A különböző feladatokra különböző típusú késeket használunk a konyhában, így tudjuk hatékonyan és pontosan végezni az aprítást, szeletelést, filézést, és ennek következtében tudjuk az ételeket a legjobb minőségben és ízben szervírozni. A Tramontina Affilata paradicsomkés 12 cm pengével elsőre furcsának tűnhet, de ha megismeri a kialakításának okát, csak ilyet használ majd.
Kések mindenféle feladatra
Egyes háztartásokban, illetve a profi konyhákon a kések egész garmadájával találkozunk, ami mindaddig érthetetlen lehet számunkra, amíg meg nem ismerkedünk az egyes pengék sajátosságaival.
Amennyiben az elnevezések nem is ismertek Ön előtt, bizonyára többféle típusú kést tart Ön is a konyhafiókban vagy a késtartón. Általános szeletelő vagy séfkés szinte minden háztartásban található, ezzel szeleteljük a zöldségeket, húsokat, illetve ezeket használjuk szinte minden egyébre is. Recés szélű, nagy méretű kenyérvágó kést is szinte mindenki tart otthon, de többféle kisebb méretű vágóüeszköz is biztos van a repertoárban, amelyeket zöldséghámozásra, sajtok szeletelésre használhatunk.
Az éles, célnak megfelelő kések megkönnyítik, gyorsítják a munkát, így érdemes figyelmet fordítani a karbantartásukra és helyes tárolásukra, illetve arra, hogy mindegyiket a rendeltetésnek megfelelően használjuk.
Tramontina Affilata paradicsomkés (12 cm)
A 12 cm pengehosszúságú, karcsú, ívelt pengéjű Tramontina Affilata paradicsomkés az éles pengének és ergonomikus kialakításnak köszönhetően nagyszerű társa lesz a konyhában!
A sűrűn fogazott él lehetővé teszi, hogy a paradicsom vastag héját könnyedén át lehessen vágni, így a húsa ne pépesedjen, a leve ne fröccsenjen. A hegyes pengével még a paradicsomszeleteket is könnyedén fel tudja szúrni. A paradicsomkéseket úgy tervezték, hogy tisztán és élesen vágjanak.
Szín | Fekete |